Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérésére 24 órán belül visszahívjuk!

Kapcsolat

DMS alapú szerződésnyilvántartó szoftver

Vállalatunk szerződésnyilvántartásának újragondolása során olyan jogi, pénzügyi, ügyviteli, szakmai problémákba ütközhetünk, melyek megoldása még gyakorlott vezetőknek is komoly kihívást jelent. A DMS (Document Management System) szoftverek a szervezet dokumentumkezelésének, valamint dokumentum alapú munkafolyamatainak (szerződésjóváhagyás, számlaiktatás, stb.) optimalizálását hivatottak elvégezni. A DMS rendszerek nem csupán a szerződéskezelés egyszerűsítésével, hanem számos más tényezővel járulnak hozzá a szervezet versenyképességéhez.

Miért éri meg bevezetni a szerződéskezelés szoftveres támogatását?

DMS alapú szerződésnyilvántartó szoftver

DMS alapú szerződésnyilvántartó szoftver

  • Az elektronikus szerződéskezelő rendszerben tárolt üzleti dokumentumok digitális képe pár kattintással előhívható, elkerülve ezzel a dokumentumkeresésre fordított tetemes időt. Az elektronikus szerződésnyilvántartó rendszer biztosítja számunkra a precíz és rendezett szerződéskezelést.
  • Elfelejthetjük a határidő túllépéseket és az ezzel kapcsolatos mulasztásokat, hiszen az elektronikus figyelmeztetéseknek köszönhetően menedzselhetjük a szerződéshez kapcsolódó fontos határidőket.
  • Az elektronikus szerződéskezelés során ellenőrzött sablonokkal dolgozhatnak kollegái, így biztosítható, hogy mindig az aktuális és érvényben lévő szerződéses feltételeknek megfelelően végezzék feladataikat.
  • A verziókövetés során nyomon követhető a jóváhagyási és véleményezési folyamat, egy helyen tárolhatja szerződése aktuális verzióját, a korábbi változatokat és a csatolmányokat, illetve az irathoz kapcsolódó kommenteket is. Így végigkövetheti szerződése életciklusát, hiszen a folyamat során minden változtatás rögzítésre kerül, amelyek akár évekkel később is előhívhatók.
  • Jelentős időt takaríthat meg azzal, hogy akár távolról is menedzselheti a vállalati szerződések jóváhagyását és véleményezheti az aktuális verziót, nem szükséges ehhez az irodában lennie.
  • A szerződésjóváhagyás megtörténhet akár online is, elektronikus aláírás segítségével.
  • Nem kell egyedül döntenie szerződéseit illetően, a papíralapú változat fizikai mozgatása nélkül is könnyedén kikérheti kollegái véleményét a világhálón keresztül, így tetemes időt takaríthat meg, amelyet hatékony munkavégzésre fordíthat. A szerződésvéleményezés mindemellett támogatja a cégen belüli információáramlást, mely hozzájárul a hatékony csoportmunka megvalósításához.

DMS alapú szerződésnyilvántartással a szerződéskezelés problémái könnyen orvosolhatók. Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje cégre szabott ajánlatunkat!