Csoportmunka támogatás

Csoportmunka támogatás

Csoportmunka támogatás

Dokumentumkezelő rendszer segítségével az egymástól távol dolgozó munkatársak is hatékonyan dolgozhatnak együtt, áthidalva a telephelyek és az egyes szervezeti egységek közötti fizikai távolságot. Ezzel a megoldással mindenki hozzáfér a közös munkához szükséges iratokhoz és jelentősen leegyszerűsíti a cégen belüli kommunikációt. A napi operatív feladatok elvégzése így egyszerűbb és hatékonyabb lesz és az információcsere is javul a csoportmunka támogatásnak köszönhetően. A csoportmunka támogatás nem egy funkció, hanem a több kommunikációs csatorna összekapcsolásából adódó előny.

Egy megfelelő szerződéskezelő rendszer a csoportmunkát is támogatja. Lehetőség van például a szerződések véleményezésére, jóváhagyására, ezen kívül az egyes verziók követésére. A szerződéstárnak és a jogosultságok kezelésének köszönhetően minden érintett felhasználó (és csak ők) hozzáfér a munkájához szükségese dokumentumokhoz, akár távoli hozzáféréssel is.

Amennyiben többet szeretne megtudni a szerződéskezelés és a csoportmunka támogatás kapcsolatáról, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!