Szerződéskezelés megoldások

Szeretné hatékonyabbá tenni a szerződéskezelés folyamatát? Biztonságban tudná szerződéseit és más kapcsolódó dokumentumait? A DMSONE dokumentumkezelő rendszerei megoldást kínálnak minderre!

Hogyan tehet rendet vállalata dokumentumai között?

Szerződéskezelés megoldások

Szerződéskezelés megoldások

Az üzleti élet során dokumentum hegyek zúdulnak ránk, mi magunk is napi szinten generáljuk az ajánlatokat, számlákat, szerződéseket, igazolásokat, e-maileket. Minél nagyobb méretű a cég, minél összetettebb a működését és a tevékenységét illetően, annál kritikusabb pont a dokumentumok megfelelő kezelése, a gyors visszakereshetőség, a papír költségek és a többszörös tárolási költségek csökkentése.

A szerződések és a hozzá szorosan kapcsolódó dokumentumok rendszerezése, tárolása, valamint felhasználása már komoly támogatást igényel. A vállalati működés sikerességét az aláírt megrendelések, megkötött szerződések igazolják, nem mindegy tehát, hogy mennyire precíz cégünk dokumentumkezelő rendszere.

Nagyon sok múlik azon, hogy melyik szerződéskezelő rendszert választjuk. Az egyes szoftverek ugyanis nagyon eltérő funkcionalitással bírnak, ráadásul a szállítók is eltérő szolgáltatásokat nyújtanak. Mi segítünk megtalálni a vállalata számára legmegfelelőbb megoldást!

Még többet szeretne megtudni arról, hogyan teheti átláthatóvá a szerződéskezelés folyamatát? Kérdezze szakértő munkatársainkat!