Elveszett szerződések

Tudta Ön, hogy:

  • a dolgozók naponta majdnem 1 órát töltenek az információk keresésével?
Elveszett szerződések

Elveszett szerződések

Még mindig sok hazai vállalkozás alkalmaz hagyományos, papíralapú szerződéskezelést. Ám ennek megvannak a maga buktatói. A papíralapú iratok rendszerezése rendkívül időigényes feladat, a körültekintő dokumentálás ellenére is előfordulhat, hogy egy-egy szerződés elkeveredik, vagy amikor szükség lenne rá, nem tudjuk prezentálni. Gyakran 6-7 példányban is őrzünk egy-egy fontos megállapodást a vállalat különböző részlegein, kinyomtatva és mappákba rejtve, mégis problémát jelent, ha a hivatalos szervek ellenőrzésére vagy egy tárgyalásra be kell mutatnunk a kért dokumentumot.

Az információ a cég fontos értéke, az elveszett szerződéseket rendkívül időigényes pótolni. Papíralapú szerződésnyilvántartás esetén a dokumentumok rendszerezése értékes munkaidőt vesz el munkatársainktól, létrehozható ugyan rendezett nyilvántartási rendszer, de a gyors visszakereshetőséget gátolja a papíralapú tárolás elavult technikája.

Ha digitalizálja és szerződésnyilvántartó szoftver segítségével rendszerezi a vállalata számára értékes dokumentumokat, biztos lehet benne, hogy nem lesz több elkeveredett vagy elveszett szerződés. A szerződéskezelő rendszerben gyorsan és egyszerűen rögzítheti - és bármely adata alapján pillanatok alatt visszakeresheti - a vállalatnál fellelhető valamennyi szerződéstípust, kapcsolódó dokumentumaival egyetemben.

Szeretne többet megtudni a DMSONE szerződéskezeléssel kapcsolatos megoldásáról? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal és kérjen személyre szabott tájékoztatást!