Határidő-túllépések

Határidő-túllépések

Határidő-túllépések

Egy szerződés megkötésével nem ér véget az üzletmenet, bár gyakran a vállalatok a szerződés aláírással és a benne foglalt kötelezettségek teljesítésével elintézettnek tekintik a megállapodást. A mindkét fél által aláírt szerződés legtöbbször egy mappában landol, ahol aztán a hónapok során elfelejtődik. Pedig fontos a szerződésben foglaltak folyamatos nyomon követése, hiszen meghiúsulhat a szerződés felmondása vagy meghosszabbítása évente lejáró vagy meghosszabbítandó szerződések esetén, nem is beszélve a benne foglalt határidők (fizetési , szállítási határidő) betartásáról.

Mennyivel egyszerűbb lenne a napi üzletmenet, ha előre ütemezett figyelmeztetések révén minden fontos határidőről időben hírt kaphatna. A határidők betartásával hatékonyabbá válik az irodai működés, elkerülhetők az ellenőrző szervek súlyos bírságai, komoly ügyfelek illetve partnerek elvesztése és az imázs veszteség is.

A határidők kezelését elektronikus szerződéskezelő rendszer segítségével kontrollált keretek közé terelhetjük. A szoftver segítségével, számos módszerrel kontrollálhatjuk a megadott határidők betartását. Beállíthatunk a szerződéshez kapcsolódó határidőket (szerződéslejárat vagy hosszabbítás stb.), és személyekhez is rendelhetünk egyedi határidőket a kiadott feladat elvégzéséhez.

A digitalizált szerződésnyilvántartással garantálja a határidővel ellátott szerződések teljesítését, biztosítva Önt abban, hogy soha többet ne kelljen határidő-kezelési gondokkal küzdenie!

Amennyiben többet szeretne tudni a határidő-kezelésről vagy termékeinkről, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!