Egy számla sem veszhet el az iratok között.

A számlakezelés minden gazdálkodó szervezetnél kulcsfontosságú. A számlákkal kapcsolatos feladatoknak és felelősségi köröknek egyértelműnek kell lenniük. A számlákhoz határidők kapcsolódnak, ezért nem akadhatnak el a munkafolyamatban. Mégis - különösen többlépcsős, többszereplős jóváhagyás esetén - a számlakezelés hosszúra nyúlik, sőt a számlák néha el is keverednek, ami aztán késve fizetést eredményez.

Számla után kutatva bizonyára Ön is találkozott már olyan reakciókkal, mint: nálam már volt, nem tudom, kinél jár; itt van, de még nem tudtam vele foglalkozni; elfelejtettem; annál a kollégánál van, aki épp szabadságra ment… stb.

A Számlatár bekapcsolásával a számlák elválnak az irattömegtől és kiemelt csoportként jelennek meg a DMS ONE Compact Plus rendszerben. A számlák és leíró adataik kezelőfelülete külön főmenüben lesz elérhető.

Ha elvesztegetett időnek érzi a keresgélésre szánt órákat, nyisson Számlatárat!

A papír alapon vagy e-mailekben történő számlaigazoltatás problémáit is könnyen kiküszöbölheti Számlatár modullal. Miután a szükséges számlakezelési lépéseket egymás után fűzte, automatikussá válik a folyamat: mindig ahhoz kerül a feladat, akinek dolga van az adott számlával. Így pontosan láthatóvá válik, hogy ki mikor kapta meg azt jóváhagyásra, és mikor küldte tovább.

A Számlatár modul előnyei máshol is megmutatkoznak:

  • A program az elektronikus számlákat is kezeli, beleértve azok érkeztetését, iktatását, hitelességének ellenőrzését, jóváhagyásának nyomon követését.
  • Kerülje el a késedelmes fizetésből adódó kellemetlenségeket és a kötbért! A Számlatárral automatikus határidő-figyelmeztetéseket állíthat be, így a fizetési határidő lejártáról vagy a jóváhagyás határidejéről időben értesülhet.
  • Alakítson ki egységes adatrögzítést, hogy később probléma nélkül visszakereshesse az adott partnerhez tartozó számlákat.

A Számlatár modul gyakorlati tapasztalatok alapján készült, kialakításához több száz szervezet, hivatal, intézmény és cég munkafolyamatait vizsgálták meg a fejlesztők. A termék készen áll, hogy Önnél is bekapcsoljuk, mindössze a törzsadatok feltöltése szükséges a használatához.