Referenciák vállalatoknál

A letisztult igényeknek megfelelő funkcionalitással, könnyen átlátható megoldásokkal támogatjuk az egyszerűbb folyamatokkal operáló kisvállalatok dokumentumkezelését. A hatékony adminisztrációs folyamatok kialakítása érdekében segítünk a könnyű dokumentummegosztás és gyors elérés, a megbízható szerződés- és számlakezelés, a digitalizálás, jogosultság- és határidő-kezelés megvalósításában.

Garzon Bútor

A közép- és nagyvállalatok a méretükből és a kezelt dokumentummennyiségből fakadóan bonyolultabb munkafolyamatokkal operálnak. Ezen ügyfeleink napi működését a klasszikus dokumentumkezelési feladatok támogatásán túl folyamatmenedzsmenttel, mobil hozzáféréssel, tematikus dokumentumtárakkal és szakrendszer integrációkkal, sőt akár egyedi fejlesztésekkel tesszük egyszerűbbé és hatékonyabbá.

Nulla hiba mentalitás a gyártásban és a dokumentumkezelésben egyaránt. Gyáripari ügyfeleink magasra teszik a lécet, ám a DMS One szoftverei képesek ezen a színvonalon kiszolgálni a gyártási dokumentumok kezelését, verziókövetését, a minőségbiztosítási iratok nyilvántartását, a szerződés- és számlajóváhagyást.

Az építőipari vállalatok tekintetében is jelentős tapasztalattal rendelkezünk, hiszen az elmúlt években Magyarország neves építőipari cégei bízták a DMS One-ra iratkezelési folyamataik optimalizálását. Speciális dokumentumok (pl. bankgaranciák, teljesítési igazolások) kezelésére, szerződés- és számlakezelésre, valamint véleményezési és jóváhagyási folyamataik nyomon követésére használják dokumentumkezelő rendszereinket.

Az elmúlt 15 évben jelentős tapasztalatra tettünk szert a szolgáltató szektorban. Magyarország neves szolgáltatói, köztük bank, biztosító társaság, utazási iroda, vagyonkezelő és munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cég is a DMS One-ra bízta iratkezelési folyamatai optimalizálását. Sikerrel megoldottuk ennek a speciális ágazatnak az egyedi iratkezelési problémáit és lehetetlent nem ismerve szolgáltuk ki különleges fejlesztési igényeiket.