A DMS ONE Compact Plus a magyar piacon az első egyedülállóan korszerű, komplex megoldáscsomag középvállalkozások számára. Azonnal elérhető, gördülékenyen bevezethető, a szoftver használatából eredő versenyelőny azonnal jelentkezik. Dolgozzon Ön is a több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező, piacvezető hazai dokumentumkezelő szoftvergyártó termékével!

Dokumentumkezelési audit

Ingyenes, teljes körű felmérés, amely segít hatékonyabbá tenni a vállalat szervezeti működését, a dokumentumkezelési folyamatokat, és támogatást nyújt a cég számára a legmegfelelőbb szoftver kiválasztásához. Ismerje meg, hogy működik!

Részletek

Rendszerbevezetés

A sikerhez sokkal több kell egy jó szoftvernél. Annak eredményes bevezetése ugyanolyan fontos: kiforrott módszertan kell és felkészült szakmai tanácsadók. Így alakíthatók ki az optimális iratkezelési folyamatok, így válik dokumentumkezelő rendszere vállalata legfőbb segítőtársává. Ismerje meg bevezető csapatunk munkáját!

Részletek

Helyszíni oktatás

Tapasztalt tanácsadóink segítenek szoftvereink hatékony és eredményes használatának elsajátításában is. A leendő felhasználókat személyes, csoportos oktatások keretében képezzük ki a legjobb iratkezelési fogásokra.

Részletek

Online oktatás

Ügyfeleink nem csak személyes, helyszíni oktatásokon szerezhetik meg a szoftverhasználati ismereteket, hanem online is képezhetik magukat. E-learning felületünkön keresztül is alapos gyakorlati képzést nyújtunk, amin rugalmasan, bármikor, akár otthonról is részt lehet venni.

Részletek

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk munkatársai rugalmasan reagálnak a megkeresésekre, és rapid megoldással szolgálnak az esetleges problémákra. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink felvetéseire egyre gyorsabban és jobb minőségben adunk választ.

Részletek