DMS One e-learning portál

DMS One e-learning portál

E-learning portálunkon iratkezelési tudásanyagok, oktatófilmek, szoftverszimulációk, valamint tesztfeladatsorok és éles vizsgák várják a felhasználókat.

Felhasználóinkat már nem csak személyesen, hanem – az országban egyedülálló módon – online is képezzük. Ügyfeleink e-learning portálunkon is elsajátíthatják dokumentumkezelő rendszereink működését, használatát.

Online oktatási felületünk két módon segíti a felhasználók felkészülését:

  • A szoftverbevezetésnél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a géptermi oktatásokat a felhasználók online felkészülése előzze meg. Ekkor az oktatási portálon keresztül a szoftver főbb funkcióit, valamint az alapvető dokumentumkezelési ismereteket sajátítják el, és vizsgát is tesznek a tananyagból. Így a géptermi képzésekre felkészült felhasználók érkeznek, ezáltal eredményesebb lesz a személyes oktatás.
  • Meglévő ügyfeleink számára kényelmes és költséghatékony megoldás az e-learning oktatás használata, például új kollégák érkezése és betanítása esetén. Míg dokumentumkezelési tanácsadóink egy géptermi képzésnél csak előre ütemezett napokon tudnak a vállalat rendelkezésre állni, addig az online oktatási portálon bármikor megkezdhető a képzés.

Online oktatási portálunk nagy előnye, hogy bárhol és bármikor, a nap 24 órájában elérhető, így a betanulás, az ismeretek elsajátítása a felhasználó saját ütemterve szerint tud megvalósulni. Új munkavállalók érkezése esetén rendkívül gyorsan hozzáférhető és elvégezhető a dokumentumkezelő program funkcióit elsajátító kurzus, így az új kolléga hamar felveheti a vállalat ritmusát, és rövid idő alatt a dokumentumkezeléssel foglalkozó csapat teljes értékű tagjává válik.

Képzések dokumentumkezelési szerepkörök szerint

Az online oktatási portálon történő képzés, az anyagokhoz való hozzáférés, az elméleti és a gyakorlati képzés, valamint a vizsga is szerepkörök szerint történik. Így biztosítjuk, hogy mindenki a munkahelyi pozíciójának megfelelő oktatásban részesüljön, és a feladatkörének megfelelő témában vizsgázzon.

Négy dokumentumkezelési szerepkört különböztetünk meg:

1. Kulcsfelhasználók
2. Vezetők
3. Ügyintézők
4. Rendszeradminisztrátorok

Nem szükséges tehát a szoftver minden egyes funkcióját elsajátítani. Mindenki csak azokban a témakörökben kap oktatást és szerez tudást, amit a későbbiekben valóban használni fog. Ezzel növelhetjük a dokumentumkezelő rendszer elfogadottságát is.

Oktatófilmek

Rövid oktatófilmjeink a dokumentumkezelő rendszer legfőbb funkcióit mutatják be, a könnyebb megértést narráció és feliratozás segíti.

Szoftverszimulációk

Ezzel az oktatófilmjeinkben bemutatott funkciókat gyakorolhatják a felhasználók, a képernyőn megjelenő utasításokat követve.
 

Dokumentumkezelési segédletek

Az ügyfél rendelkezésére bocsátjuk a felhasználói és üzemeltetési kézikönyvet, valamint további dokumentumkezelési tudásanyagokkal is segítjük a megértést.

Teszt feladatsor

Az éles vizsgára teszt feladatsor megoldásával készülhet. A kitöltések száma és a kitöltésre fordított idő korlátlan, így kedvére gyakorolhat.
 

Vizsga

A megszerezett elméleti és gyakorlati tudásról éles vizsga keretében adhat számot a leendő felhasználó. A vizsgákra már csak egyszer van lehetőség.

Oklevél

Amennyiben teljesítette a szerepköréhez előírt feladatokat és sikeres online vizsgát tett, oklevelet állítunk ki, melyet felhasználói fiókjából tölthet le.

Válassza Ön is a piacvezető dokumentumkezelő szoftvert!

A megbízható működés, a hatékony iratkezelést támogató funkcionalitás és a felhasználóbarát felület csak az alap. A zökkenőmentes szoftverbevezetéstől, az iratkezelési tanácsadók felkészültségétől, a folyamatos fejlesztésektől, a szerteágazó integrációs lehetőségektől és a rugalmas ügyfélszolgálati hozzáállástól lesz a kiválasztott dokumentumkezelő rendszer egy vállalat fontos segítőtársa. Mi a DMS One-nál ebben hiszünk. Önnek is segíthetünk?

SZOFTVERBEMUTATÓT KÉREK