Szerződéstár

Szerződéstár

Szerződéstár

Amennyiben a szerződések kezelését, nyilvántartását hatékonyan kívánjuk megoldani, érdemes a dokumentumkezelési folyamatokat is teljes körűen optimalizálni, hiszen így a vállalat összes adminisztrációs folyamata javítható.

A szerződésnyilvántartó rendszerek számos forrásból érkező információt képesek tárolni, így nem jelent gondot, ha az éppen email-en, faxon, postán, vagy bármilyen más adathordozón érkezik.

A szerződéstár fogalmán sokszor eltérő megoldásokat is lehet érteni: jelen esetben természetesen a szoftveres megoldásokat kell érteni a megfogalmazás alatt.

A szerződéstár teljes körű megoldást nyújt a szerződések egységes és központi nyilvántartására és kezelésére. Biztosítja a szerződések visszakereshetőségét és biztonságos tárolását. A szerződéstárban nemcsak a már megkötött szerződéseket, hanem a vállalat által használt és aktuális szerződéssablonokat is tudjuk tárolni. Mindemellett elérhetőek természetesen a korábbi sablonok is, így akár 5 évre visszamenőleg is rá tudunk keresni az adott időszakban érvényes szerződéssablonra. A szerződéstár a szerződések az előkészítési fázistól kezdve, a csoportmunka kezeléssel támogatott jóváhagyáson át az archiválásig, a szerződéskezelés teljes életciklusát támogatja. A szerződéstárban egyszerűen és átláthatóan rögzíthető nemcsak maga a szerződés, hanem minden kapcsolódó dokumentum is. Az aláírt szerződések és kapcsolódó dokumentumok digitalizált változatának tárolását is a szerződéstárra bízhatjuk. A kifinomult jogosultságkezelésnek köszönhetően pedig a bizalmas információkhoz csak a felhatalmazottak férhetnek hozzá. A szerződéstárban lehetőség van a szerződések listázására, csoportosítására, statisztikák készítésére is.

Használja ki a cégében rejlő plusz potenciált! További részletes információért keresse kollégánkat!